Известие

Collapse
No announcement yet.

Общи приказки 159

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Малко информация да дам за новата и доколкото се говори последна серия 3. В стария ТИ пакет влизаха тези джанти 19 и алуминиевите огледала новата серия идва вече без тях те са допълнение. При нея джантите вече са 18ки а огледалата с в цвят на купето и има избор от 2 салона, добре познатия кожен спортен салон и нов по мое мнение изключително добър салон спортен кожа/алкантара и нова навигация работеща в БГ и цяла европа и черен таван.
    Last edited by DJraceman; d.m.y г., 20:04.
    EX 156 1.6 TS

Comment

• заеби, все повече съжалявам, че я взех със светъл салон
      sigpic
      днес съм в почивка ---

Comment

• Салона изглежда чудесно!

Comment

• Първоначално публикувано от DJraceman Покажи съобщение
          Малко информация да дам за новата и доколкото се говори последна серия 3. В стария ТИ пакет влизаха тези джанти 19 и алуминиевите огледала новата серия идва вече без тях те са допълнение. При нея джантите вече са 18ки а огледалата с в цвят на купето и има избор от 2 салона, добре познатия кожен спортен салон и нов по мое мнение изключително добър салон спортен кожа/алкантара и нова навигация работеща в БГ и цяла европа и черен таван.

Бате винаги съм знаел че имаш добър вкус,но този път направо ми счупи главата.Евала колата е невероятна,искам да я видя на живо,и естествено ако отпуснеш и едно кръге
          Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
          Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
          Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• Определено това е най-доброто от 159 като спорт пакет TI и цвят също ,както и мотор ........,честито и поздравления на собственика за точния избор.
            Аз докато чаках да излезне TBI 1750 през 2009 и бях си избрал точна тази модификация TI и същия цвят само чаках мотора ,и се случи така че ми падна на много добра оферта колата и я купих.
            Alfa romeo GTVex
            Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
            Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
            Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

• Благодаря колега, аз 5 години я чаках да излезне с правилния мотор и модификация.
              EX 156 1.6 TS

Comment

• интересно ми е - как харчи ?
                sigpic
                днес съм в почивка ---

Comment

• Малко в града ако не я настъпваш 8 по Цариградско шосе на 6та с 80 км в час дава 7,5 и това е среден разход моментен 5,5. С 80 на 6та е на 1400 оборота.
                  EX 156 1.6 TS

Comment

• градско средно колко е ?

щото то цариградско е ясно - там мойта харчи 5 ;D

интересен ми е разхода в трафик с потегляне и т.н.
                    sigpic
                    днес съм в почивка ---

Comment

• Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
                      градско средно колко е ?

щото то цариградско е ясно - там мойта харчи 5 ;D

интересен ми е разхода в трафик с потегляне и т.н.
                      Типично градско със зaдръствания, светофари и прочее би трябвало да ги качва 13/100. Колата е чудесна, честито друже!

п.п. Майсторите, да кажем Мурджев, че той пише често тук, могат ли да кажат каква е разликата между 1,9 16в Мултиджет и 2,0 Мултиджет във въпросната 3-та серия на 159? Също така колко тежи 59-ката с мотор 2,0 мултиджет?
                      Last edited by RPWWD; d.m.y г., 16:50.
                      Giulietta 1,6 JTDm 2013
                      156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

• Ако мога да съм ти полезен 1,9 JTDm - 120 конски сили - въртящ момент 280 Нм - 1480 кг. - Евро 4 - без интеркулер, 1 OHC

2,0 JTDm - 170 конски сили - въртящ момент - 360 Нм - 1490 кг. - Евро 5, с интеркулер, 2 OHC

1490 кг. 2.0 JTDm
                        EX 156 1.6 TS

Comment

• e 159 1.9 jtdm 16 клапана е 150 к.с.
                          sigpic
                          днес съм в почивка ---

Comment

Ако мога да съм ти полезен 1,9 JTDm - 120 конски сили - въртящ момент 280 Нм - 1480 кг. - Евро 4 - без интеркулер, 1 OHC

2,0 JTDm - 170 конски сили - въртящ момент - 360 Нм - 1490 кг. - Евро 5, с интеркулер, 2 OHC

1490 кг. 2.0 JTDm
                            Мерси за инфото, тия килограми са по-поносими от 1760-те на 2,4. Относно двигателят имах предвид, дали е радикално нов или просто тия 20 коня отгоре са софтуерно напомпани?
                            Giulietta 1,6 JTDm 2013
                            156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

• Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщение
                              Мерси за инфото, тия килограми са по-поносими от 1760-те на 2,4. Относно двигателят имах предвид, дали е радикално нов или просто тия 20 коня отгоре са софтуерно напомпани?
                              По каталожни данни 2.4ката 210кс с ръчни скорости седан е 1560кг...
                              Като сметнеш колко повече торк има от 1.9ката сигурно хич не е лошо
                              А иначе мотора едва ли е софтуерно напомпан, при положение, че обема е различен.

МОже и да се лъжа, ама тея мотори 2.0л не бяха ли съвместна разработка с не знам си кой....
                              156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
                              http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Ако мога да съм ти полезен 1,9 JTDm - 120 конски сили - въртящ момент 280 Нм - 1480 кг. - Евро 4 - без интеркулер, 1 OHC

1490 кг. 2.0 JTDm
                                А твойта кола колко тежи,доколкото знам е 1430 кг. или бъркам.Иначе аз знам че 2.0 си е 1.9 с променена горивна камера,повече еко норми,включително геометрия на всмукателния колектор,и друга турбина.

П.С.Май се оказва че и 1.9 16в ЖТДм е с геометрия на колектора,но доста по безпроблемна,и уникално скрита,всичко е вътре в колектора и няма никаква видимост отвън.Като махна мойта ще ви пиша отзиви,че нещо се съмнявам в нея че ми прави една мизерия
                                Last edited by Mury; d.m.y г., 17:50.
                                Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                                Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                                Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Working...
                                X